Menús

Regala l’experiència Ricard Camarena

Aquesta experiència és una analogia de la cuina de Ricard Camarena. S'adapta dia a dia. A vegades hora a hora.

Cada minut, hora i dia que passa transforma delicadament la composició, revelant nous elements amb el pas del temps.

00

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Restablecer

Ene

Feb

Mar

Abr

May

Jun

Jul

Ago

Sep

Oct

Nov

Dic

Ene

Restablecer

Sobre Ricard Camarena

Ricard és un cuiner inquiet, un home que va deixar una de les seues passions, la música i la seua trompeta, per a dedicar-se de ple a la cuina. Va canviar partitures per receptes, composicions musicals per gastronòmiques, tocar en la banda per a cuinar en equip.

Nuestra
Cocina se
Basa en el
Tiempo

2001

Piscina de Barx

A l’acabar els seus estudis va decidir arrendar el restaurant de la piscina de Barx, una població de 1.000 habitants prop de Gandia (València) , i va optar per anar forjant el seu propi estil de cuina indagant en les arrels del receptari tradicional valencià i en els seus característics productes.

2004

Arrop

Després de tres anys en què va refermar una clientela i una cuina cada vegada més sòlides, va decidir junt amb la seua dona Mª Carmen Bañuls donar un gran bot i muntar a Gandia el restaurant ‘Arrop’. La inauguració es va produir l’1 d’octubre.

2006

Restaurante Revelación

Va arribar l’esquenada definitiva quan al gener va ser proclamat ‘Restaurante Revelación’; en la Cima Gastronòmica de Madrid Fusió.

2007

Estrella Michelin

Camarena va ser anomenat millor cap de cuina per l’acadèmia Valenciana de Gastronomia i va aconseguir la seua primera Estrela Michelin per Arrop Gandia. És en enguany quan va obrir a València el restaurant ‘FUDD’ un ‘outlet’ gastronòmic de sa casa mare ‘Arrop’.

2008

Hotel Marqués de Caro

Es va consolidar l’estil propi i va rebre guardons (Restaurant revelació cellers Gandia Pla i Millor Aportació Gastronòmica de l’Any per la Túria). És en aquest any on va nàixer el projecte per a traslladar ‘Arrop’ al futur Hotel Marqués de Car, en un antic palauet del S.XVI, a València.

2009

Arrop Ricard Camarena

L’1 d’octubre del 2009, després d’interminables obres, ‘Arrop Ricard Camarena’ va obrir les seues portes al públic. Durant tres anys va rebre diversos reconeixements, entre elles una Estrela Michelin en 2010 i tres Sols Repsol en 2011.

2012

Ricard Camarena Restaurant

Al febrer va tancar ‘Arrop RC’ i al juliol va obrir ‘Ricard Camarena Restaurant’ en el barri de Ruzafa. Als pocs mesos va aconseguir revalideu la seua estrela Michelin en un temps rècord, a la qual va sumar tres Sols Repsol.

2014

Ricard Camarena Lab

Ricard Camarena va inaugurar al febrer, també en el Mercat de Colón, ‘Ricard Camarena Lab by Muñoz Bosch’ un espai en el qual desenvolupar l’I+D de la seua cuina al costat de membres del seu equip. Al mateix temps, aquest local també s’utilitza per a donar tallers per a persones aficionades a la cuina.

2017

Ricard Camarena Restaurant

El 15 de juny es va inaugurar el nou Ricard Camarena Restaurant en Bombes Gens Centre d’Art’ a la ciutat de València.

2018

Ricard Camarena Restaurant

Ricard Camarena va tancar un any històric en 2018. Al novembre va aconseguir la desitjada segona estrela Michelin per a Ricard Camarena Restaurant. Abans, va rebre el premi com a «Millor Restaurant de Cuina Creativa» ‘Salsa de Chiles’, i el restaurant va ocupar l’onzena posició mundial en la ‘Smart Green Guide’ pel tractament i protagonisme que li dona a les verdures. Al desembre, Ricard va ser triat com a «Millor Cuiner Estranger» per la guia italiana Identità Golose.

En definitiva, veneración por el producto y compromiso con el sabor.

Su despensa es la huerta valenciana y el mar Mediterráneo