Menús

Regala l’experiència Ricard Camarena

Aquesta experiència és una analogia de la cuina de Ricard Camarena. S'adapta dia a dia. A vegades hora a hora.

Cada minut, hora i dia que passa transforma delicadament la composició, revelant nous elements amb el pas del temps.

00

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Restablecer

Ene

Feb

Mar

Abr

May

Jun

Jul

Ago

Sep

Oct

Nov

Dic

Ene

Restablecer

Avis Legal

En compliment de la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, i la seua normativa de desenvolupament, se li informa que les dades personals arreplegades a través d’aquest lloc són confidencials i seran inclosos en un fitxer titularitat de Camarena Gastronomia SL”, amb domicili en C/ Doctor Sumsi, 4 (B), amb l’exclusiva finalitat de gestionar i respondre a les consultes i / o contactes dels usuaris, per al que presta el seu exprés consentiment. L’interessat podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint, a l’adreça indicada, una carta amb còpia del DNI, o bé un correu electrònic a redes@ricardcamarena.com, indicant “drets ARC”.

Llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic
Segons la LSSI (Llei de Serveis de la Societat de la Informació) informem a tots els usuaris de la nostra pàgina web que, si sol·liciten qualsevol tipus d’informació mitjançant els diferents formularis existents en aquesta pàgina web, està concedint-nos la seua autorització expressa per a rebre les nostres notícies i ofertes, així com comunicacions comercials exclusivament sobre els nostres serveis, d’acord amb les condicions arreplegades en la nostra política de privadesa. Podrà donar-se de baixa d’aquest servei en: redes@ricardcamarena.com

Dades de l’empresa: El propietari d’aquesta web, posa la disposició dels visitants de l’esmentada, una sèrie de dades que segons la llei 34/2002 d’11 de Julio. – lssice de “serveis de la societat i de la informació de comerç electrònic”, són d’obligada disposició tant als destinataris del servei com als òrgans competents, i per baula es podran trobar a continuació, disposats de forma senzilla, directa i gratuïta.

Empresa: Camarena Gastronomia SL
CIF: B98431604
Adreça: C/ Doctor Sumsi, 4 (B)
Telèfon: 963 222 475
Email: redes@ricardcamarena.com
Web: https://ricardcamarena.com/

Com exercir els seus drets ARQUEGE

Qualsevol tractament de dades de caràcter personal que Camarena Gastronomia SL efectue mitjançant aquesta entrada web amb domine https://ricardcamarena.com/ realitza aplicant en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD).

En compliment de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, i la seua normativa de desenvolupament, se li informa que les dades personals arreplegades a través d’aquest lloc són confidencials i seran inclosos en un fitxer titularitat de “Camarena Gastronomia SL”, amb domicili en D/ Doctor Sumsi, 4, amb l’exclusiva finalitat de la gestió i resposta de consultes i/o contactes dels usuaris, per al que presta el seu exprés consentiment.

L’interessat pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint, a l’adreça indicada, una carta amb còpia del DNI, o bé un correu electrònic a redes@ricardcamarena.com, indicant “drets ARC”.