Ricard Camarena Restaurant

Sabor, respecte absolut pel producte, cuina creativa sense estridències, compromís amb la tradició esguitat amb influències mediterrànies, cosmopolitisme i temporalitat, així es defineix la proposta gastronòmica de ‘Ricard Camarena Restaurant’ (2 estreles Michelin i tres sol Repsol).

Ricard Camarena ofereix una cuina molt personal, d’aparença senzilla però complicada en la seua elaboració. El xef mostra la seua ànima culinària i desenrotlla la seua creativitat sense elements superflus que puguen amagar el que vol transmetre amb cadascun dels seus plats.

Canalla Bistro

Assaborir un sandwich de Pastrami com si estigueres en el Lower East Side de Nova York, degustar una pizza okonomiyaki o un nigiri d’anguila fumada com si acabares d’eixir de treballar en Osaka, disfrutar amb un ‘cochinita pibil’ com si ho feres en qualsevol poble mexicà… Tot açò és ‘Canalla Bistro’ i molt més.

El restaurant més eclèctic de Ricard Camarena és el més paregut a un viatge gastronòmic pel món. Ancorat en el valencià barri de Russafa, els plats de Canalla Bistro traslladen a diferents llocs que van enamorar al xef amb el seu menjar.

Habitual

Menjar confortable és el que oferix este restaurant que està ubicat en la part inferior del Mercat de Colon i que va obrir les seues portes al setembre. La proposta gastronòmica està plena de sabors mediterranis molt recognoscibles per qualsevol persona.

Són plats elaborats amb producte local i en els que les verdures tenen un gran protagonisme, gràcies a la col·laboració que mantenim amb una grup d’agricultors locals.

Des de fa un parell d’anys s’està teixint una xarxa de productors locals que nodrixen el nostre rebost, a fi de comptar amb una sèrie de ‘verduras a la carta’. Esta col·laboració possibilita que es recol·lecte en el moment oportú perquè cada varietat tinga el seu punt exacte de maduració, sabor i textura.

Canalla Bistro – Madrid

Canalla Bistro Madrid es troba en la planta primera de Platea Madrid: El restaurant més eclèctic, gamberro i cosmopolita del cuiner Ricard Camarena, distingit tres vegades amb l’estrela Michelin, i revalidat tres Sols Repsol, porta la seua proposta gastronòmica més viatgera a la capital.

En el restaurant més divertit de Ricard Camarena trobaràs plats sorprenents que combinen la millor matèria primera amb elaboracions amb molta personalitat. I tot això en un marc espectacular com és Platea Madrid.

Central Bar

Si no has viscut alguna vegada l’experiència de disfrutar d’un entrepà o unes tapes rodejat de l’harmoniós bullici d’un mercat, hauries de provar-ho en el ‘Central Bar by Ricard Camarena’. El nostre bar està situat en el cor del Mercat Central de València, el mercat modernista més gran d’Europa i pel qual milers de persones passen cada dia per a deixar-se envoltar pels seus olors, sons, colors i sabors.