Habitual

Menjar confortable és el que oferix este restaurant que està ubicat en la part inferior del Mercat de Colon i que va obrir les seues portes al setembre. La proposta gastronòmica està plena de sabors mediterranis molt recognoscibles per qualsevol persona.

Són plats elaborats amb producte local i en els que les verdures tenen un gran protagonisme, gràcies a la col·laboració que mantenim amb una grup d’agricultors locals.

Des de fa un parell d’anys s’està teixint una xarxa de productors locals que nodrixen el nostre rebost, a fi de comptar amb una sèrie de ‘verduras a la carta’. Esta col·laboració possibilita que es recol·lecte en el moment oportú perquè cada varietat tinga el seu punt exacte de maduració, sabor i textura.

Canalla Bistro – Madrid

Canalla Bistro Madrid es troba en la planta primera de Platea Madrid: El restaurant més eclèctic, gamberro i cosmopolita del cuiner Ricard Camarena, distingit tres vegades amb l’estrela Michelin, i revalidat tres Sols Repsol, porta la seua proposta gastronòmica més viatgera a la capital.

En el restaurant més divertit de Ricard Camarena trobaràs plats sorprenents que combinen la millor matèria primera amb elaboracions amb molta personalitat. I tot això en un marc espectacular com és Platea Madrid.

Central Bar

Si no has viscut alguna vegada l’experiència de disfrutar d’un entrepà o unes tapes rodejat de l’harmoniós bullici d’un mercat, hauries de provar-ho en el ‘Central Bar by Ricard Camarena’. El nostre bar està situat en el cor del Mercat Central de València, el mercat modernista més gran d’Europa i pel qual milers de persones passen cada dia per a deixar-se envoltar pels seus olors, sons, colors i sabors.